Kickstart i Skellefteå

Vad kan ni göra för att stärka konkurrenskraften och öka lönsamheten med hjälp av digitalisering?

Ta chansen att delta!

Kickstart Digitalisering stöttar små och medelstora företag som arbetar i, eller nära, industrin i sin digitaliseringsresa - oavsett var på resan man befinner sig. Syftet är att ge företagen insikt och inspiration för att kunna ta tillvara på de möjligheter som digitaliseringen innebär. Genom stöd och samverkan med andra får företagen hjälp att hitta sätt att stärka sina affärer och identifiera möjligheter till nya kunder och marknader. Kickstart bidrar därmed till resan mot en framgångsrik och lönsam digitalisering. 93 % av deltagarna i Kickstart anser att de fått nya idéer om sitt företags möjligheter inom digitalisering.

Upplägg och omfattning

Att ta del av Kickstart Digitalisering innebär att ditt företag investerar i två heldagar (19/3) och (9/4) med workshops kring digitalisering. För att få ut så mycket som möjligt av Kickstart ser vi av erfarenhet att det är bra om 2-3 personer deltar från företaget, i ledning eller motsvarande beslutsfattande position. Det kommer att tilldelas några uppgifter att arbeta med under Kickstart för att påbörja den interna processen. 

Besök kickstartdigi.se

Anna Dahlberg

Anna Dahlberg

Projektledare.
Placeringsort: Skellefteå.
Mobiltelefon: 070-203 13 69
anna.dahlberg@iucnorr.se

Anmälan

Sista anmälningsdag är den 22 februari. Seminariet är kostnadsfritt och vi bjuder och frukost och fika under dagen. Vi förbehåller oss rätten att debitera 1000 kr i avbokningsavgift om ett företag avbokar sitt deltagande i Kickstart mindre än 48 timmar innan inplaneras Kickstart alternativt helt uteblir.

Plats: The Great Northern Storgatan 53, Skellefteå