Tillväxt – en utmaning för bra flöden

Företagen utvecklas men marknadens behov och digitaliseringens möjligheter utvecklas ofta fortare. Digital produktionsteknik skapar möjligheter till produktion som är mer hållbar, uppkopplad, automatiserad och kunskapsintensiv.

När: Torsdag 16 maj klockan 08.30-12.00
Plats: Rototilt, Allan Jonssons Väg 10, Vindeln

IUC Norr, LTU och Produktionslyftet bjuder in till ett insiktsseminarie hos värdföretaget Rototilt. Vi bjuder dig på kaffe/te och smörgås samt och diskuterar framtidens utmaningar och möjligheter samt ger en bild av omvärlden. Rototilt visar hur de jobbat med sina utmaningar.

Program 

  • Hur ser omvärlden ut? 
    Omvärldsbevakning Industri 4.0 och hur ser framtiden utmaningar ut
  •  Tillväxt – en utmaning för bra flöden
    När volymerna ökar eller mins- kar är det viktigt att de interna flödena hänger med. Rototilt berättar hur de tillsammans med Produktionslyftet arbetat med Layouter och flöden. Ett arbete som idag ligger till grund för den nya utbyggnaden av fabriken i Vindeln.

  • Initiativ och besök hos Rototilt
    Presentation av några initiativ där stöttning finns för dig som vill ta nästa steg att identifiera och nå dina utmaningar. Tillsammans besöker vi Rototilts verksamhet.

 

Anmäl dig senast 10 maj genom att klicka här.

Arrangemanget är kostnadsfritt men kräver anmälan för att vi ska kunna beräkna fika. Klicka här för att anmäla dig.

Detta är en aktivitet inom Produktion 4.0. Projektet ska stärka konkurrenskraften och stötta den digitala strukturomvandlingen hos tillverkande industriella små och medelstora företag i Norrbotten och Västerbotten. IUC Norr är projektägare och Luleå Tekniska universitet är samverkanspart. Finansiärer är Europeiska socialfonden, Region Norrbotten, Region Västerbotten, Bodens kommun, Gällivare kommun, Kalix kommun, Luleå kommun, Piteå kommun, Skellefteå kommun och Umeå kommun.

Andréas Kostenniemi

Andréas Kostenniemi

Process- och verksamhetsutvecklare. 
Placeringsort: Luleå.
Mobiltelefon: 070-300 55 47
andreas.kosten@iucnorr.se

Plats: Rototilt, Allan Jonssons Väg 10, Vindeln