Vi söker en ny medarbetare

OM IUC NORR

Våra insatser bidrar till ökad tillväxt i regionen.

IUC Norr är ett regionalt utvecklingsbolag för små och medelstora industriella och industrinära företag i Norr- och Västerbotten. Våra medarbetare finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Kalix, Piteå, Överkalix och nu snart i Gällivare.

IUC Norr arbetar med affärsdriven utveckling av industriella SMF i syfte att öka tillväxten och konkurrensförmåga. Vi arbetar nära företag och individer för att hjälpa dem att utvecklas och flytta fram positionerna till önskvärt läge. Våra projekt finansieras bland annat av företag, offentliga samarbetsparter och EU:s strukturfonder samt via nationella finansieringsformer.
I Sverige finns idag 14 IUC-bolag som samverkar på nationell nivå.

 

OM TJÄNSTEN

Affärsutvecklare i Gällivare

Anställningen omfattar ett affärsutvecklingsuppdrag inom ramen för pågående IUC-projekt främst med fokus på företag i hela Malmfälten samt i norra Sverige.

I tjänsten ingår det bland annat att identifiera tillväxtföretag i regionen genom behovsinventeringar enligt IUC:s metoder och utifrån dessa identifiera behov och utmaningar. Att utveckla IUC:s nätverk både lokalt och regionalt samt initiera affärsutvecklingstjänster ingår även i arbetet.

Vi söker dig vars arbetssätt präglas av att du är självgående, engagerad, lyhörd och kommunikativ samt har en god samarbetsförmåga och gillar att arbeta i projekt. Vi ser gärna att du har kännedom om behov och förutsättningar i regionens näringsliv och kanske ingår du i något närverk där företag inom SME finns med. Erfarenhet inom affärs- och företagsutveckling är meriterande men inget krav.

Språk
God svenska är ett krav. 
Det är meriterande om du även behärskar engelska och/eller andra språk. 

Körkort
B

Anställningsvillkor
Heltid. Tillträde sker efter överenskommelse.
Inledningsvis en visstidsanställning på 24 månader, med möjligheter till övergång till en tillsvidareanställning. 

Lön
Månadslön

Placeringsort
Gällivare

Så ansöker du
Din ansökan med personligt brev och CV skickas via formuläret nedan senast den 28 februari 2018.

Frågor om tjänsten 
besvaras av Anders Högström, senior affärsutvecklare.

 

Jobbansökan

Ladda upp pdf eller word-dokument med ditt cv.
Ladda upp pdf eller word-dokument med ditt personliga brev.

Hur fick du vetskap om denna tjänst?

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Anders Högström

Anders Högström

Senior affärsutvecklare.
Placeringsort: Luleå.
Mobiltelefon: 070-651 12 65
anders.hogstrom@iucnorr.se

Gällivare

Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor nära 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.