Affärsutvecklare i Gällivare

OM IUC NORR

Våra insatser bidrar till ökad tillväxt i regionen.

IUC Norr är ett regionalt utvecklingsbolag för små och medelstora industriella och industrinära företag i Norr- och Västerbotten. Vi ägs ab ett 100-tal företag med koppling till regionen och har en lokal närvaro från Umeå i söder till Kalix i norr. Tillsammans med 14 andra IUC-bolag äger vi gemensamt IUC Sverige. Detta ger oss unika förutsättningar och en klar riktning.

IUC Norr är i en expansiv fas och försöker finnas lokaliserad på fler kommuner inom regionen.

 

OM TJÄNSTEN

Affärsutvecklare i Gällivare

Anställningen omfattar ett affärsutvecklingsuppdrag inom ramen för pågående IUC-projekt främst med fokus på företag i hela Malmfälten samt i norra Sverige.

I tjänsten ingår det bland annat att identifiera tillväxtföretag i regionen genom behovsinventeringar enligt IUC:s metoder och utifrån dessa identifiera behov och utmaningar. Genomföra strategisk företagsanalys och fastställa nuläge, tillväxtpotential och förutsättningar samt upprätta handlingsplaner tillsammans med företagens ägare/ledning. Att utveckla IUC:s nätverk både lokalt och regionalt samt initiera affärsutvecklingstjänster ingår även i arbetet.

Vi söker dig vars arbetssätt präglas av att du är självgående, engagerad, lyhörd och kommunikativ samt har en god samarbetsförmåga och gillar att arbeta i projekt tillsammans med andra. Du kommer att ingå som en del i ett regionalt näringsutvecklingsteam med placering i Gällivare/Malmfälten. Vi ser gärna att du har kännedom om behov och förutsättningar i regionens näringsliv och kanske ingår du i något närverk där företag inom SME finns med. Erfarenhet inom affärs- och företagsutveckling är meriterande men inget krav.

Språk
God svenska är ett krav. 
Det är meriterande om du även behärskar engelska och/eller andra språk. 

Körkort
B

Anställningsvillkor
Tillsvidaretjänst.
Tillträde sker efter överenskommelse.

Lön
Månadslön

Placeringsort
Gällivare

Så ansöker du
Din ansökan med personligt brev och CV skickas via formuläret nedan. Vi vill ha din ansökan senast den 31 maj.

Frågor om tjänsten 
besvaras av Anders Högström, senior affärsutvecklare.

 

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Jobbansökan

Ladda upp pdf eller word-dokument med ditt cv.
Ladda upp pdf eller word-dokument med ditt personliga brev.

Hur fick du vetskap om denna tjänst?

Anders Högström

Anders Högström

Senior affärsutvecklare.
Placeringsort: Luleå.
Mobiltelefon: 070-651 12 65
anders.hogstrom@iucnorr.se

Gällivare

Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor nära 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.