Anställd eller upphandlad expertkompetens

OM IUC NORR

Våra insatser bidrar till ökad tillväxt i regionen.

IUC Norr är ett regionalt utvecklingsbolag för små och medelstora industriella och industrinära företag i Norr- och Västerbotten. Vi ägs av ett 100-tal företag med koppling till regionen och har en lokal närvaro från Umeå i söder till Kalix i norr. Tillsammans med 14 andra IUC-bolag äger gemensamt IUC Sverige.

IUC Norr är i en expansiv fas och försöker finnas lokaliserad på fler kommuner inom regionen.

 

OM TJÄNSTEN

Anställd eller upphandlad expertkompetens

På IUC Norr är vi stolta över regionens industrinära företag och är med och påverkar framtidens industri. Som en del av oss kommer du att arbeta nära företagen, med örat mot rälsen. Med fokus på individen, företagen och regionens mål och resultat så stöttar vi dem att flytta fram sina positioner till ett önskvärt läge.

Du kommer att vara delaktig i olika projekt både som initiativtagare och ledare. Andra arbetsuppgifter som kan förekomma är att delta i styrgrupper eller arrangera utbildningar samt administrativt arbete. Som en del av IUC Norr kommer du att samverka brett med företag, finansiärer och andra organisationer för att tillsammans skapa engagemang för industrin. Du kommer vara delaktig i projekt inom exempelvis export, kompetensförsörjning och produktionsutveckling. Genomföra strategisk företagsanalys och fastställa nuläge, tillväxtpotential och förutsättningar samt upprätta handlingsplaner tillsammans med företagens ägare/ledning. I dina arbetsuppgifter ingår det att få saker att hända.

Att arbeta med jämställdhet och mångfald för ökad jämställdhet oberoende av kön, ålder och etnicitet är en självklarhet för oss.

Placeringsort är inte avgörande för oss.
Vi behöver kompetens över hela regionen, t ex i Gällivare/Malmfälten, Luleåregionen (fyrkantenområdet), Skellefteåregionen, Umeå med omnejd.

Stor variation i arbetsuppgifterna.
IUC Norr är en liten och föränderlig organisation vilket innebär en stor variation i arbetsuppgifterna och ingen dag är den andra lik. Samtidigt har du en stor möjlighet att påverka och forma verksamheten tillsammans med kollegorna inom IUC, företagen i regionen och styrelse.

Vill du vara med på resan?
Vi söker just nu verksamhetsutvecklare med expertkompetens inom ett eller flera av områden:

  • Affärsutveckling inkl. export/internationalisering/digitalisering/finansiering
  • Organisationsutveckling, kompetens/HR
  • Process- och verksamhetsutvecklare inom produktion

Anställningsform är inte avgörande för oss, det viktiga är att du är modig person som vill arbeta tillsammans med oss och vara med på resan. Är du intresserad av en anställning, skicka in din ansökan i formuläret nedan. Vill du lämna in ett anbud, maila till marie.jakobsson@iucnorr.se för att ta del av upphandlingsunderlaget.

 

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Jobbansökan

Ladda upp pdf eller word-dokument med ditt cv.
Ladda upp pdf eller word-dokument med ditt personliga brev.

Hur fick du vetskap om denna tjänst?

Åsa Tjärnberg

Åsa Tjärnberg

VD.
Placeringsort: Luleå.
Mobiltelefon: 070-326 88 11
asa.tjarnberg@iucnorr.se

Marie Näslund Jakobsson

Marie Näslund Jakobsson

Information och kommunikation.
Placeringsort: Luleå.
Mobiltelefon: 070-527 57 40
marie.jakobsson@iucnorr.se